Bel ons +31 (0)43 763 33 09
Email ons info@deereke.nl

Komatsu Utility

Officieel Utility Partner van Komatsu

Deereke is Utility Partner van Komatsu. Wij helpen u aan het neusje van de zalm op het gebied van grondverzetmaterieel.

Kwaliteit van Komatsu

Komatsu is een vooraanstaande naam in de wereld van grondverzet. Ongetwijfeld dat dit merk u niet onbekend zal voorkomen als u al een tijdje in de branche meedraait. Komatsu is zelfs zo bekend en geliefd, dat het op slechts één na de wereldleider is op het gebied van grondverzet- en contractiemachines!

En dat is niet zo vreemd, aangezien Komatsu machines van uitmuntende kwaliteit produceert en wereldwijd levert.

Wij bieden het complete Utility gamma aan, denk aan graafmachines van 900 kg tot 14 ton, wielladers en schrankladers.

 

Service van Deereke

Vanuit onze vestigingslocatie in Gronsveld voorzien wij nagenoeg de gehele provincie Limburg van deze topkwaliteit machines van Komatsu. Levering is niet het enige dat wij op het gebied van deze machines voor u doen. Wilt u uw machinepark na aanschaf goed laten onderhouden of laten keuren, of is er in de loop der jaren een reparatie nodig? Dan zijn wij tevens uw adres voor onderhoud en reparatie van uw Komatsu-machine. Ook het transporteren van deze machines kunnen wij voor u verzorgen. Zo geniet u van ten aller tijden van één aanspreekpunt, met alle service in huis!

Ons gebied strekt zich uit van Venlo naar het zuiden toe tot aan de Belgische en Duitste grens.

Komatsu kopen? Informeer naar het huidige aanbod of laat ons voor u op zoek gaan naar de gewenste machine. U bereikt ons gemakkelijk via tel. 043-7633309 of via het online contactformulier. Wij voorzien u binnen de kortste keren van uw nieuwe Komatsu!

Mini graafmachines

De Komatsu mini graafmachines met een bedrijfsbewicht van 1 tot 5,3 ton zijn opmerkelijk veelzijdig. De compacte, lichte en bijzonder krachtige machines zijn overal inzetbaar en in het bijzonder in krappe ruimten. 

Contact

Al onze mini graafmachines in voorraad zijn uitgerust met een snelkoppeling en 3 bakken. 

Midi graafmachines op rupsen

De Komatsu midi graafmachines op rupsen van 7 tot 13 ton zijn bijzonder veelzijdig en bieden een uitstekende 'return on investment'. 

Contact

midi wielladers

De Komatsu midi wielladers met een bedrijfsgewicht van 5,0 tot 7,2 ton zijn heel compact en gebruiksvriendelijk. Ze zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van materiaal op werklocaties, maar kunnen ook optimaal ingezet worden bij wegwerkzaamheden. 

Contact

Midi graafmachines op banden

De Komatsu midi graafmachines op banden van 7 tot 13
ton zijn uitgerust met vierwielaandrijving en -besturing. Ze onderscheiden zich door hun zeer compacte afmetingen en hun vermogen. Hierdoor zijn deze machines breed inzetbaar.

Contact

schrankladers

De Komatsu schrankladers zijn krachtig, efficiënt en gebruiks­vriendelijk. Hun werklast varieert van 500 tot 900 kg. Ze bezitten een indrukwekkende graafkracht en hefcapaciteit en zijn perfect geschikt voor een grote verscheidenheid van werken. 

Contact